Mala porodična firma braće Maschio osnovana 1964. je prerasla u svetski cenjenu kompaniju sa 2000 zaposlenih i sa prepoznatljivim imidžom. MASCHIO je najveći italijanski proizvođač priključne poljoprivredne mehanizacije sa širokim spektrom ponude: plugovi, setvospremači, mehaničke i pneumatske sejalice, razbacivači đubriva, prskalice, roto drljače, freze, kosačice, kombinovana oruđa… U okviru kompanije posluju: GASPARDO, UNIGREEN, FERABOLI, PIETRO MORO. 16 proizvodnih pogona se nalaze u Italiji, 3 u Rumuniji, Indiji i Kini. Ovi proizvodni pogoni su u 2013. proizveli 60.000 mašina.

 

Stalnim istraživanjima i uvođenjem novina u svom program, MASCHIO GASPARDO je stao u red najtraženijih proizvođača poljoprivredne tehnike.

 

 


 

www.maschionet.com


 


 


 

Prva mašina iz ZIEGLER radionice se pojavila na tržištu 1960. godine. Danas ova nemačka fabrika ima tri proizvodna pogona sa oko 700 zaposlenih. Osim kukuruznih hedera i hedera za suncokret, ZIEGLER proizvodi i opremu za hedere za ubiranje uljane repice, bočne kose za uljanu repicu i slačicu, pick up hedere za ubiranje poleglog useva, kolica za transport hedera i dodatnu opremu za siliranje.
 
Dugogodišnji kvalitet i konstatno unapređenje proizvodnje svrstao je ovu kompaniju u red stalnih i redovnih saradnika najvećih evropskih kompanija, a ZIEGLER proizvodi su na taj način našli put do farmera širom sveta.

 

 

 

 

www.ziegler-harvesting.com

 

 

 


 

Kompanija EINBÖCK postoji od 1938.god. i od samog početka je specijalizovana u segmentu mašina za površinsku obradu zemljišta. EINBÖCK mašine su konstruisane za prave profesionalce, farmere koji se pažljivo staraju o svojoj proizvodnji, troškovima i produktivnosti. Filozofija ovog proizvođača se zasniva na iskustvu i tradiciji ali i usvajanju modernih kretanja ka konzervacijskoj i redukovanoj obradi. Neka ponuđena rešenja su jedinstvena na tržištu i EINBÖCK je posebno ponosan na to. Verovatno zahvaljujuci tome, 80% mašina koje se proizvedu u ovim pogonima se plasiraju van granica Austrije.
 
Posetite web adresu i upoznajte se sa ponudom, a za detaljne informacije molimo da nas kontaktirate.
 

 

 

 

 

 

 

www.einboeck.at

 

 

 


 

ORSI


 

Orsi je italijanski proizvođač profesionalne opreme za održavanje površina u poljoprivredi i šumarstvu, održavanju sportskih i hobi terena. Veliku primenu ove mašine su pronašle i u održavanju komunalnih površina.
Širok dijapazon različitih koncepcija, raznih namena, pouzdanost prilikom dugogodišnje eksploatacije i kvalitet rada su atributi koji stavljaju ovog proizvođača u vrh ponude u svom domenu.
Konstanto šireći svoju ponudu, Orsi je započeo i proizvodnju samohodnih platformi za voćarstvo.

 

 


 

www.orsigroup.it


 


 


 

Duga tradicija korišćenja, od 1954. godine i zadovoljstvo korisnika je uvrstilo TEHNOSTROJ prikolice i rasturače stajskog đubriva u najtraženiju mehanizaciju u ovom segmentu na našem tržištu. Ova slovenačka fabrika u svojoj proizvodnji ima jednoosovinske, dvoosovinske, troosovinske i tandem prikolice.

 

Najviši standard kvaliteta potvrđen je i kroz ispitivanja nezavisnih kuća kao što su DLG i Profi, a visina cene korišćenih TEHNOSTROJ prikolica je još jedna potvrda kvaliteta.

 

www.tehnostroj.si

 

 


 

Ova nemačka fabrika je najpoznatiji svetski proizvođač kombajnskih hedera sa najširim izborom različitih modela. Pored hedera za ubiranje kukuruza, po kojima je na našim prostorima najpoznatiji,  Geringhoff proizvodi i hedere za ubiranje žita i suncokreta. Početak rada fabrike datira iz 1880. godine kada je Carl Geringhoff započeo posao vezan za parne vršalice. Od 1958. godine fabrika se specijalizovala za kombajnske hedere, i do danas je tržištu ponudila više desetina hiljada mašina u nekoliko različitih idejnih rešenja.

 

Kvalitet rada, pouzdanost  i dugotrajnost su ono što ovog proizvođača već godinama stavlja na lidersku poziciju na tržištu.

 

Više informacija potražite na www.geringhoff.com ili www.geringhoff.de ili na naše brojeve telefona.

 

 

 

 

 

 


 

Pužni sistemi za kretanje osim što omogućavaju kretanje radnim mašinama na nepristupačnim terenima, smanjuju gaženje zemljišta, čuvaju vazdušni kapacitet zemljišta, bolje raspoređuju težinu radne mašine i obezbeđuju bolje iskorišćenje vučne sile. Zbog vremenskih (ne)prilika poslednjih godina, u nekim regijama samo mašine opremljene ovim sistemima su imale mogućnosti obavljanja radnih aktivnosti. Pored toga, dodatni benefit ovih hodnih sistema korisnici koji ih imaju primećuju svake sezone.
Ovaj proizvođač već nekoliko decenija uspešno sarađuje sa najvećim dilerima mehanizacije širom Evrope.

 

 

www.poluzzi-track.net

 

 


 

Gespasa u svojoj ponudi ima kompletnu paletu opreme i uređaja za pretakanje i merenje dizela, benzina, addblue-a, gasa, vode, uređaja i opreme za podmazivanje u ručnoj, mehaničkoj, pneumatskoj ili električnoj izvedbi. Ovaj proizvođač je poznat i po rezervoarima različite namene i kapaciteta i po proizvodnji. Oprema je prilagođena svim zahtevima korisnika, za stacinonarno i mobilno korišćenje.
Od priručne opreme za dnevno održavanje mašine do kompletne opreme za radionice i mašinske parkove.

 

 

 

 


POLOVNE I DEMO MAŠINE


KONTAKT INFO

  021 31 01 711

 

  069 14 800 45

 

  info@incom-tech.rs

 


KORISNI LINKOVI